Proclaimer

De informatie op deze site is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mocht je desondanks iets tegenkomen dat niet klopt, dan horen we dat graag via de feedback pagina.

Foto’s

Wil je foto’s of beeldmateriaal van deze site gebruiken, vraag dan eerst aan de fotograaf/grafisch vormgever om toestemming en de voorwaarden die van toepassing zijn.

Privacy en veiligheid

De cookies die op deze site gebruikt worden zijn voor je eigen gemak. Vertrouw je ons toch niet, stel dan je browser zo in dat cookies geweigerd worden.

Het kan voorkomen dat deze site, of een site waarvan wij gebruik maken, gehackt wordt en daardoor malafide software verspreidt; we raden aan om de software op uw computer, tablet, of telefoon regelmatig te updaten en een virusscanner te installeren.

Heb je een inlog-account voor deze site, gebruik dan een wachtwoord dat je nog nergens anders gebruikt. In geval van een hack van deze site, of van een andere site, voorkom je zo dat je account ook op andere sites toegankelijk is. Om de wachtwoorden te onthouden kun je speciale software gebruiken.