Historie

Complete historie v.v. Den Ham 1946 – 2006 / 2015

Geplaatst op

Toen ik vandaag zocht in de digitale historie van de v.v. Den Ham dacht ik dat het eigenlijk wel mooi zou zijn om al die info digitaal ter beschikking te […]

Lees verder

Promotie 2e klasse

Geplaatst op

Video’s uit het seizoen van de promotie naar de 2e klasse.

Lees verder

Bouwactiviteiten

Geplaatst op

Onze sportvereniging heeft in haar bestaan regelmatig bolgestaan van bouw- en andere activiteiten voor het verbeteren van het sportcomplex.

Lees verder

Het succesvolle seizoen

Geplaatst op

In deze zo succesvolle wedstrijdenreeks begon Den Ham met 2 mooie overwinningen en wel thuis tegen Juliana ’32 (1-0) en uit bij Daarlerveen met maar liefst 0-4!

Lees verder

40-jarig jubileum

Geplaatst op

Als er in de familie iets is te vieren, of iemand gaat trouwen, dan is iedereen daar al weken van te voren mee bezig. Alles is er op gericht om het feest tot een hoogtepunt te laten worden. Er wordt van alles geregeld, iedereen is in touw. In 1986 bij de viering van het 40-jarig jubileum was het al niet minder

Lees verder

De heen en weer

Geplaatst op

Na een goede voorbereiding begonnen we aan de competitie 1982-1983. Na twee jaar in de subtop te zijn geëindigd waren de verwachtingen voor het nieuwe seizoen hoog gespannen. Het bleef niet alleen bij verwachtingen, want na de eerste helft van de competitie voerde Den Ham de ranglijst aan met maar liefst 5 punten voorsprong op Daarlerveen.

Lees verder

Het keerpunt

Geplaatst op

Op 7 mei 1963 droeg voorzitter Teusink de hamer over aan zijn tijdelijke opvolger, de heer J.H. (Jan) Bakker, die op 16 juli officieel als bestuurslid verkozen en als voorzitter […]

Lees verder

Het buurtvoetbal

Geplaatst op

In 1954 organiseerde het bestuur in het gesloten seizoen voor het eerst een evenement, dat met enkele onderbrekingen ook nu nog gehouden wordt.

Lees verder

Op sterven na dood

Geplaatst op

Zoals we reeds eerder schreven, stond de voetbalvereniging in de beginjaren niet erg in aanzien bij de Hammer bevolking. Slechts bij hoge uitzondering kon men op grote belangstelling rekenen. Dit was bij voorbeeld het geval bij de 2 gemeentederby’s, die in het seizoen 1949-1950 tussen Den Ham en Vroomshoopse Boys op het programma stonden.

Lees verder

Het eerste kampioenschap

Geplaatst op

Ondanks de genoemde hinderpalen ging de club “dom ve’dan” en wisten de witblauwen ( want dat was het uiteindelijke tenue!) zowaar het seizoen 1948-1949 succesvol af te ronden met een titel en promotie! In de competitie werd de ene na de andere eclatante zege geboekt, zodat op 19 maart 1949 na de uitwedstrijd bij DES 4 de kampioensvlag uitgestoken kon worden.

Lees verder

oudere berichten