Scheidsrechterscommissie

SCHEIDSRECHTERCOMMISSIE

De scheidsrechtercommissie bestaat uit de volgende personen  v.l.n.r. : Juul Arrindell (opleiding + instructie clubscheidsrechters), Alfred Musters (coördinator mutaties) en Martin Rolsma (coördinator aanstelling).

Taken scheidsrechtercommissie:

• De voornaamste taak van de scheidsrechtercommissie is het aanstellen van clubscheidsrechters bij thuiswedstrijden. Dit betreft voor het seizoen 2016-2017 de teams: 4e t/m 8e, dames 1 en 2, 45+, 35+, JO19 t/m JO13 . E en F pupillen worden door Ronny Drost aangesteld. De clubscheidsrechters bestaat uit een team van vrijwilligers, die lid zijn van vv Den Ham.
  • Aanvraag KNVB scheidsrechter voor A-categorie, indien deze op voorhand niet is aangesteld.
  • Via Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken aanstellen van KNVB scheidsrechter t.b.v. oefenwedstrijden in de A categorie.
  • Op de hoogte blijven van het externe (KNVB) opleidingsaanbod en zich inzetten voor het interne opleidingsaanbod;
  • de belangen van het arbitrerend kader behartigen.
  • Afstemming met hoofdbestuur (via de heer A. Braakman)
  • Faciliteren van nieuwe cursisten die deelnemen aan de BOS opleiding (o.a. organiseren van stagewedstrijden en aanstellen van praktijkbegeleiders).
  • Het organiseren van 2 informatieavonden per jaar voor clubscheidsrechters (informeren over de actuele spelregels).
  • Bijhouden website

Opleiding voor pupillen scheidsrechters (Juul Arrindell)

advertentie

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com