Wo. 2 mei: FED-cool voetbalfestijn

Geplaatst op

Op woensdagmiddag 2 mei vindt het FED-cool voetbalfestijn plaats. Zoals de naam al doet vermoeden, een voetbalfestijn voor alle pupillen. Zit je in de F,E of D dan ben je van harte welkom deze middag!

Wat gaan we doen?
De F pupillen beginnen om 14.45 uur (14.30 uur aanwezig) en krijgen een training onder leiding van spelers van Den Ham 1 en zij spelen een onderling toernooi Belgisch voetbal.
De E en D pupillen spelen een echt streetsoccer toernooi (houd er rekening mee dat je schoenen meeneemt waarmee je goed kunt voetballen op de straat) en mogen hun voetgolftalenten laten zien in een voetgolfcircuit.
De E en D pupillen zijn welkom vanaf 12.45 uur. Er wordt gestart om 13.00 uur.
Na het voetballen gaan we met alle pupillen naar de kantine. In de kantine willen we dan een bioscoop maken. Er wordt dan een voetbalfilm gedraaid. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Maar het blijft handig om iets voor tussendoor mee te nemen. Tegen 19.30 uur denken we dat het voetbalfestijn afgelopen zal zijn.

Mee doen!
We hopen dat je enthousiast bent geworden. Je kunt je opgeven bij je leiders. Dit kan tot zaterdag 21 april. De deelname is gratis. Als je meedoet dan is het de bedoeling dat je woensdag 2 mei op tijd op het sportpark bent en je meldt bij jouw leider(s) of zijn vervanger(s) voor die dag.
We hopen je te zien op het FED-cool voetbalfestijn!

PS:
Toevoeging voor ouders: kom zo veel als mogelijk met de fiets naar het sportpark. Dit i.v.m. de beperkte parkeerruimte deze middag.

Nog veel belangrijker: we kunnen vele handen gebruiken, dus als je zin en tijd hebt om een handje te helpen, geef je dan op bij Jurgen Bootsveld: 06-21117791 of Bootsvelddenham@hotmail.com

advertentie

advertentie

advertentie

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com