Den Ham 8 pakt koppositie

Geplaatst op

Om te presteren ben je een team nodig. Een team dat voor mekaar en met mekaar wil gaan voor een goed resultaat.  Dat is wat wij hebben en ook wat we nastreven. Niemand belangrijker dan het collectief.

Zo begonnen we ook aan deze topper. Goede afspraken en die ook nakomen.

Al heel snel in de wedstrijd liet Sander de 1-0 aantekenen. Een prachtige solo eindigde boven in het dak van de goal.

Daarna was het goed doorgaan van Klomp die voor de 2-0 zorgde. Maar toch werd het voor rust nog 2-1. Een klein tikje in de 16 was genoeg, voor de overigens uitstekende, scheidsrechter om de bal op de stip te leggen waardoor OZC terug in de wedstrijd kon komen.

Toch kwamen we nog op 3-1, door attent reageren van Prikkie op een ‘hete kroket’ van de keeper van de Ommenaren.

De 2e helft gaven de gasten nog wat gas bij. Waardoor we vaak onder druk stonden. En kon de 3-2 ook niet uitblijven. Gelukkig ben je als elftal zo sterk als dat je bank is. We konden voorin wel wat nieuwe impulsen gebruiken, en daarom werd Prikkie gewisseld voor Dennis.

Dennis viel goed in, en zorgde met fraaie passes voor meer gevaar door onze spitsen te bereiken. Het mooiste moment voor ons, en voor hem was dat deze ‘Lange’ de 4e, en achteraf ook winnende treffer op zijn naam bracht. Met een prachtig schot in de lange hoek verschalkte hij de doelman.

Toch was het eind offensief voor de gasten. Die bleven drukken en maakten er nog 4-3 van.
Het was nog even billen knijpen, en het was aan onze inval doelman, Arjan Mondeel, te danken dat de gasten geen gelijkspel uit het vuur sleepten.

We hadden in de 2e helft 3 blessures opgelopen, en deze blessure tijd werd door de scheidsrechter dan ook bij getrokken, zodat het eindsignaal rond 16.30 klonk, en wij als  winnaar van het veld stapten.

We nemen door deze overwinning de koppositie over van de Ommenaren, met een gelijk aantal punten maar met nog een wedstrijd in te halen.

Hopelijk vallen de blessures mee, want we zijn iedereen nodig in de laatste 4 wedstrijden.

De strijd om het kampioenschap ligt helemaal open, en is spannender dan ooit.

De man in de dug out.

advertentie

advertentie

advertentie

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com