Interessante posities binnen de jeugdcommissie

Geplaatst op

Het voetbalseizoen zit er bijna op, maar wij zijn als jeugdcommissie al weer druk doende met de organisatie van het komend seizoen. Binnen de commissie zijn wel continue op zoek naar de juiste invulling van de posities. Daarom zoeken we naar mensen die het leuk vinden om iets voor de voetbal te doen en goed zijn in organiseren.

Dus heb jij organisatietalent? Meld je dan aan voor een gesprek waarin we toe kunnen lichten wat we zoeken en samen kunnen kijken of dit iets voor jou is.

We zoeken onder andere:

Coördinatoren: Wij zoeken mensen die contactpersoon willen zijn voor de leiders van een lichting. In de regel ben je daarmee aanspreekpunt voor 4 tot maximaal 6 teams. Wij streven na om per 4 teams een coördinator te hebben. Het is ook mogelijk om dit in koppels te doen. Het is jouw/jullie taak om contact te houden met de leiders, zodat je kunt helpen met praktische zaken en contacten kunt onderhouden met de verschillende commissies binnen de vereniging. Zodoende hopen we de leiders (meer) te ontlasten bij hun taken binnen de vereniging. Geschatte tijdsbesteding per week: 1-2 uur. Voetbalachtergrond is prettig maar GEEN vereiste.

Secretaris: iemand die handig is met de computer: Sportlink, MS Excel, E-mail- en organisatie van de jeugdcommissie administratie bijvoorbeeld door te werken “in the cloud”). Deze persoon houdt overzicht van alle teamindelingen, trainers en leiders en kan op aanvraag van commissies binnen de vereniging iedereen met elkaar verbinden. Geschatte tijdsbesteding op weekbasis 0,5 uur. Voetbalachtergrond is absoluut geen vereiste. Handigheid met de computer wel. We willen deze positie graag met spoed invullen.

Stagebegeleider: iemand met een (Sport) Opleidingsachtergrond, die de technische staf binnen de vereniging kan ondersteunen in de begeleiding van stagiaires binnen onze club. Zodat de stagiairs (nog) meer halen uit hun stage en wij als vereniging (nog) meer halen uit onze stagiaires. Geschatte tijdsbesteding op weekbasis: 1 uur. Sport en opleidingsachtergrond is gewenst.

Toernooiorganisator: Enkele keren per jaar worden er intern of extern toernooien georganiseerd. Denk hierbij aan: zaalvoetbaltoernooitjes, Meitoernooi en Twenterandcup. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om de organisatie van deze toernooien naar zich toe te trekken en dit tot een mooi succes te maken voor onze jeugd. Geschatte tijdsbesteding: twee tot 3 keer per jaar 10-20 uur.

Voor vragen kun je mailen, bellen of whatsappen met:

Jurgen Bootsveld
Jeugdvoorzitter vv Den Ham
Telefoon: 06-2111 7791
Bootsvelddenham@hotmail.com

advertentie

advertentie

advertentie