TRAINERS JO9-PUPILLEN GEZOCHT (IDEAAL VOOR MAATSCHAPPELIJKE STAGE!)

Geplaatst op

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar leden die het leuk vinden om onze jongste jeugd te trainen. We werken voor de F-league, JO8, JO9- en JO10-pupillen met een roulatieschema. Dit schema wordt per half jaar vastgesteld, zodat je aan het begin van het seizoen en na de winterstop precies weet waar je aan toe bent. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot en met 19.00 uur. Dus ook makkelijker te combineren met school of het werk. Door dit te doen hopen we meer ouders bereid te vinden om (eventueel via roulatie) af en toe training te geven.

Wist je ook dat het training geven ook een hele mooie invulling kan zijn aan de maatschappelijke stage? Een echte ‘win-winsituatie’ lijkt ons!
Mocht je interesse hebben, dan kun je contact opnemen met Jurgen Bootsveld en Gert Bijlstra. Bootsvelddenham@hotmail.com en gert.bianca@hotmail.com
A.u.b. mailen naar beiden i.v.m. de aanstaande vakanties. Een appje kan natuurlijk ook op onderstaand nummer. Wij hopen eind augustus het rooster te kunnen vaststellen.

Met vriendelijke groet,
Jurgen Bootsveld
JO9-coördinator v.v. Den Ham
06-2111 7791

advertentie

advertentie

advertentie