Veel doelpunten bij F2 tegen HHC

Geplaatst op

F2 - HHC

HHC F5 – Den Ham F2 (4-10), 14 november 2015

 

F2 treft vandaag een oude bekende met HHC F5. In de beker werd de ploeg uit Hardenberg met 11-0 verslagen. Niet voor niets heeft onze tegenstander een zwaar seizoen tot nu toe, met nog geen enkel punt. Vorige week waren ze dicht bij een overwinning tegen Mariënheem, dus geen onderschatting!

 

Jorryt begint vandaag een keer op doel en mag gelijk de nieuwe handschoenen uitproberen. Hij ziet dat HHC veel fanatieker begint en de eerste kansjes krijgt. Na een minuut of vijf komt F2 op voorsprong: doelpunt van Gijs. Even later een ‘trots momentje’ voor onze trainers. De heel week is er getraind op het uitvoeren van een schaar. Kevensly gooit op de linkerflank een prachtige schaar uit de hoge hoed en geeft de bal voor: weer een doelpunt van Gijs: 0-2.

 

Een minuut later komt HHC terug in de wedstrijd en is de spanning weer terug: 1-2. Maar lang duurt deze voorsprong niet. De eerste helft loopt F2 uit naar een 1-6 voorsprong! Grote man van de eerste helft: Gijs. Alles wat hij aanraakt, veranderd vandaag in goud. De 1-3: voorzet Kevensly, hakje Gijs. 1-5: solo Gijs met een schot in de verre hoek. En de 1-6 is een schot van Kevensly, die Gijs in de rebound raakschiet. Tussendoor scoort ook Kevensly zelf: een ver afstandsschot gaat langs iedereen heen en verdwijnt via de paal in het doel.

 

Een riante voorsprong voor F2 in de rust, maar om nou te zeggen dat wij echt goed waren? Vorige week streden we voor elke meter, gingen wij de duels aan en speelden we goed samen. Deze dingen zijn vandaag veel minder te zien. Misschien een stukje gemakzucht?

 

Na rust moet keeper Melle direct redding brengen om een doelpunt te voorkomen. Aan de andere kant krijgen Jesper en Noah de bal in de kluts niet in het doel. Ook de keeper van HHC heeft een redding met zijn gezicht (erg pijnlijk, geen aanrader). De corner die erop volgt, gaat via een HHC-verdediger in eigen doel: 1-7.

 

HHC krijgt al veel doelpunten te verwerken, maar geeft niet op. Twee schoten gaan nog maar net naast, maar even later scoren ze de verdiende 2-7. En even later de 3-7. En de 4-7. De spanning komt terug in de wedstrijd, omdat F2 te graag naar voren wil en daarbij de verdedigende taken vergeet. Vijf minuten voor tijd spelen Jorryt en Kevensly goed samen en mag Noah de 4-8 scoren. Het slotakkoord is voor Jorryt (rebound nadat Gijs de paal raakt) en Chiem, die zijn eerste goal van het seizoen scoort! Na een fijne regenbui bij het penaltyschieten eindelijk een warme douche opzoeken en weer terug naar n ‘Ham, waar Sinterklaas met smart op ons wacht.

 

Tien doelpunten, daar zijn we blij mee. Voor HHC wel fijn dat ze een paar keer hebben kunnen scoren. Dit zijn wel wedstrijden waar je weinig van leert, dus hopelijk volgende week weer een mooie spannende wedstrijd. Die kans is groot tegen Hulzense Boys, die één puntje meer hebben. Tot dan!

advertentie

advertentie

advertentie