Werkzaamheden nieuwe kunstgrasveld begonnen.

Geplaatst op

Nadat vorige week de omheining rondom ons hoofdveld al was verwijderd. is vanavond begonnen met het verwijderen en in depot zetten van de bestrating rondom het veld. Alle tegels rondom het veld moeten eruit en worden deels hergebruikt. Dat gebeurd allemaal door de leden van onze club zelf. Iets waar we als bestuur van de v.v. Den Ham uitermate mee zijn ingenomen. Immers zodoende besparen we op de aanlegkosten van het veld, waarvan de investeringskosten  voor de club toch aanzienlijk genoemd mogen worden.

Vanavond beten de spelers van Den Ham 8 en 9 de spits af. In hoog tempo werden de tegels op pallets gezet en naar de opslag gereden. IMG_4146 (Large)

 

Een groot deel van de werkzaamheden hebben we als bestuur uit de aanbesteding gehaald, allemaal met medewerking van de gemeente Twenterand en zelf aanbesteedt. Zo worden de grondwerkzaamheden uitgevoerd door de firma Reimink, met daarbij transport van Nijhof/Ekkel. De komende weken zullen genoemde bedrijven dan ook veelvuldig aanwezig zijn op ons sportpark, rondom ons hoofdveld.

 

advertentie

advertentie

advertentie

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com