Oproep EHBO personen

Geplaatst op

De KNVB verplicht elke vereniging te beschikken over voldoende en gebruiksklare EHBO-voorzieningen, waaronder een brancard. Geadviseerd wordt op meerdere plaatsen in het clubgebouw kleine EHBO-verbanddozen met eenvoudige verbandmiddelen beschikbaar te hebben. Bijvoorbeeld achter de bar, in de bestuurskamer of in het wedstrijdsecretariaat. De KNVB adviseert minimaal één gediplomeerde EHBO’er of bedrijfshulpverlener aanwezig te laten zijn vóór, tijdens en na verenigingsactiviteiten.
Als V.V. Den Ham nemen wij het advies van de KNVB over, om deze reden willen wij graag in contact komen met gediplomeerde EHBO’ers om te kijken welke invulling wij hieraan kunnen geven. Voorstel is om bij voldoende aanmeldingen een rooster op te stellen zodat personen 1 x in de 5 weken een half dagdeel present zijn op ons sportpark. Na enkele informatieavonden starten wij dit seizoen een oefenperiode om vervolgens daarna voor 2018/2019 een goede EHBO te kunnen aanbieden aan onze leden en bezoekers.
Ben je in het bezit van een EHBO diploma en ben je bereid om mee te draaien in dit rooster? Dan zien we je aanmelding graag tegemoet. Opgave kan per e-mail  kantinecommissie@vvdenham.nl of via Marthijn Binnenmars 06 1149 0185

advertentie

advertentie

advertentie

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com