Puntendeling v.v. Den Ham

Geplaatst op

In de thuiswedstrijd tegen Be Quick ’28 moest trainer Kok weer het nodige improvisatietalent toepassen. Naast een 4-tal langdurige geblesseerde spelers, waren er in de afgelopen week nog een drietal blessure gevallen bijgekomen, ( Zorgdrager, Bolks en Schurink) waardoor er een wel heel jeugdige selectie op papier stond.
En toch wist Den Ham de Zwolse opponent goed tegenstand te bieden. De ploegen waren in het eerste half uur aardig aan elkaar gewaagd. Daarna kwam Den ham wat meer opzetten wat in de 37e minuut leidde tot een prima kans voor Thim Boers. In een scrimmage voor het doel van Be Quick kreeg hij de bal voor de voeten maar zag zijn schot helaas via de onderkant lat weer terug het veld in springen. Uit de daarop volgende razendsnel uitgevoerde counter van Be Quick, wist rechterspits Sander Aarten wel het doel te vinden zodat er ineens in plaats van de verwachte voorsprong een 0-1 achterstand op het scorebord stond.
Dat was even slikken voor de Hammer ploeg. Na de pauze werd Leon Uulders vervangen door debutant Maik Schuurs uit de A junioren. Door een benutte strafschop van Kevin Ruiterkamp, gegeven wegens opzettelijk hands binnen het strafschopgebied kwam de dik verdiende 1-1 stand op het scorebord. Even later moest ook Randall van Haarst geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Leon Harmsen.
De jonkies deden het in verdedigend opzicht voortreffelijk en wisten verdere Zwolse doelpunten te voorkomen. Toch had Be Quick in de 85e minuut nog enkele uitgelezen mogelijkheden om de winst te pakken. Doelman Ekkel wist de kansen echter te pareren.
Aan de andere kant had ook super sub Danny Laarman zo maar de Hammer overwinning binnen kunnen schieten als de bal iets anders op zijn knie was gekomen.
Al met al een verdienstelijk gelijk spel voor de toch wel gehavende Hammer ploeg.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com