v.v. Den Ham: Gastvrij

Geplaatst op

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in een vol clubhuis kan voorzitter Dennis Bosch van de gastvrije voetbalvereniging Den Ham zeer tevreden terugkijken op het kalenderjaar 2018. Het project ‘Lekker Bezig’ voor een gezondere kantine beleeft een uitstekende aftrap, de succesvolle 10e editie van het Hugo Venebrugge Toernooi noteert een opbrengst van maar liefst € 10.000 voor de twee goede doelen en de Presentatiegids met als thema ‘een plezierige ontdekking’ is een prachtig visitekaartje van de volop in beweging zijnde dorpsclub. Op sportief gebied scoort het vlaggenschip in het seizoen 17/18 boven verwachting en worden een tiental Hammer teams groots gehuldigd vanwege het behalen van een kampioenschap. De introductie van Voetbal TV zorgt voor doelgerichte voorbereidingen, betere analyses en nog meer betrokkenheid en kijkplezier. Het hoofdveld is in de afgelopen maanden een oase geworden voor sponsoren, menig bedrijf uit Den Ham en omgeving kunt u bewonderen op de reclameborden. Zonder de geldelijke bijdragen van alle sponsoren is het niet mogelijk om een vereniging als Den Ham te runnen. Voorzitter Bosch haalt in zijn speech de betrokkenheid van de lokale overheid aan bij de sport en ervaart dat de contacten goed zijn en er in de communicatie nog winst te behalen is. Zijn wens is dat de aankomende tariefsverhoging voor de sport binnen de perken zal blijven en dat deze op een andere manier wordt ‘terugverdiend’. Hoopvol kan de voorzitter vooruitkijken naar 2019. Vanaf vandaag, zaterdag 5 januari, is het sportpark elke zaterdag tot 12.00 uur rookvrij en als alles volgens planning verloopt zal het fietspad in juli 2019 gereed zijn. Met deze positieve ontwikkelingen hoopt v.v. Den Ham haar gastvrijheid nog meer gestalte te geven, zodat sportpark de Rohorst in de toekomst ook ‘een plezierige ontdekking’ blijft.

In herinnering:

Aan het begin van de bijeenkomst werd stil gestaan bij drie leden van de vereniging die in het laatste kwartaal van 2018 zijn overleden: Albert Braakman (erelid), Paul Dronkert en Ralph Scheurwater.

Actie Supportersvereniging:

Tijdens de receptie hield de Supportersvereniging een verloting en een veiling voor het goede doel. Deze maal is gekozen voor het bijzondere Kenia-project van Dinand en Margreet Hallink. Zij gaan op 17 februari 2019 voor een periode van twee weken naar het Afrikaanse land om samen met Dutch Dentist Care tandheelkundige zorg te verlenen aan kinderen die zelf geen toegang tot zorg hebben. De aanwezigen op de receptie gaven gul aan de loten en veiling. De totale opbrengst voor Dinand en Margreet is maar liefst € 1.400,-.

advertentie

advertentie

advertentie

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com